Aardappel Erwtencurry


Een gerecht, rechtstreeks uit de Indiase keuken!

blogEntryTopper
Ingrediënten
  • 2 rode uien
  • 2 teentje knoflook
  • 750 gram aardappelen
  • olijfolie
  • 1 eetlepel indiase currypasta
  • 150 ml kokosmelk
  • 150 gram doperwten
  • 1/2 bosje munt
Bereiding
  • Pel en snipper de uien;
  • Pel en snijd de knoflook fijn;
  • Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en spoel ze af onder de kraan;
  • Verhit de olijfolie in een pan en fruit de uien en de knoflook. Voeg de currypasta en aardappels toe. Roer goed door en blus af met kokosmelk. Laat circa 15 minuten, met deksel op de pan, koken tot de aardappels net gaar zijn;
  • Voeg de doperwten toe en kook circa 2 minuten mee;
  • Pluk en snijd de muntblaadjes fijn en roer ze door de curry.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver