2016
Risotto Boerenkool
Italië ontmoet Nederland: risotto met boerenkool. Je denkt in eerste instantie waarschijnlijk: vreemde combinatie. Maar als je dit eenmaal geproefd hebt, denk je vast: dat ga ik vaker maken! Lees verder>
Aardappel Gratin
12-12-16 20:30 Categorie: Bijgerecht
Deze keer nog een aardappel-gratin, maar dan anders! In dit gerecht maak je gebruik van rauwe aardappelen die je NIET van te voren hoeft voor te koken. Hierdoor is het wel nodig dat het gerecht langer in de oven dient te blijven, zodat de aardappels goed garen. Door de afgifte van het zetmeel aan het gerecht krijg je een smakelijk ovengerecht.
Het geheim? Door de aardappels niet van tevoren te koken, zorg je ervoor dat je het zetmeel bewaard wat anders met het water wordt weg gegooid. Eet smakelijk!
Lees verder>
Knoflook Feta-brood
11-12-16 10:24 Categorie: Brood & Gebak
Met feta kan je meer maken dan de bekende feta-salade. Waan je in Griekenland met deze heerlijke knoflook-fetabrood. De olijfolie in dit brood zorgt voor een Mediterraanse sfeer. Lees verder>
Kruidnotencake
08-12-16 13:41 Categorie: Brood & Gebak
Van de overgebleven kruidnoten maak je deze overheerlijke kruidnotencake! Lees verder>
Kerrie-spruitjes
25-11-16 09:14 Categorie: Hoofdgerecht | Groenten
Spruitjes op verassende wijze eens anders. Lekker met zilvervliesrijst! Lees verder>
Donut Muffins
30-10-16 11:17 Categorie: Brood & Gebak
Courgetti
Deze heerlijke courgette-pasta kan zonder pasta gegeten worden. Wij hebben er voor de volledigheid wel wat pasta aan toegevoegd, samen met Italiaanse gehaktballetjes.
Lees verder>
Zoete aardappelmuffins
04-02-16 20:39 Categorie: Bijgerecht
Heerlijke zoete aardappelmuffins al vervanger bij het diner. Zoet en tikkeltje pittig tegelijkertijd. 2 porties per persoon zijn voldoende!
Lees verder>
Boerenkoolquiche
Deze heerlijke boerenkoolquiche maak je binnen een kwartier. Daarna nog 30 minuten in de oven en je quiche is gereed!
Lees verder>