Knoflook Feta-brood

knoflookfetabrood
Met feta kan je meer maken dan de bekende feta-salade. Waan je in Griekenland met deze heerlijke knoflook-fetabrood. De olijfolie in dit brood zorgt voor een Mediterraanse sfeer.

Ingrediënten
  • 600 gram volkorenmeel
  • 380 ml water
  • 200 gram verbrokkelde feta
  • 4 teentjes geperste knoflook
  • 4 gram gist (=2 volle theelepels)
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 2 theelepel zout
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereiding
  1. Doe eerst het water in de broodbakmachine;
  2. Vul vervolgens de machine met het meel;
  3. Maak in het midden een klein kuiltje en vul deze met het gist;
  4. Vul een hoek van het bakblik met de feta, in een andere hoek de olijfolie;
  5. In een andere hoek het zout en peper;
  6. In de laatste hoek de uitgeperste teentjes knoflook;
  7. Zet de broodbakmachine aan op het programma "bruin brood".
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver