Spinazie stamppot met schelvis

SpinazieStamppot
De combinatie van deze spinazie-stamppot met het schelvis-haasje is er om je vingers bij op te eten! Lees verder>

Knolselderijsoep met zuurkool

Knolselderij soep
Wat een fantastische combinatie! Eerst zul je denken: zuurkool met garnaaltjes? Maar dat is juist in deze soep het lekkerst. Het zure van de zuurkool, het zilte van de garnaaltjes en de zachte smaak van de romige knolselderij. Lees verder>

Koshari (glutenvrij)

blogEntryTopper
Een typisch Egyptisch volksgerecht waarbij de rijst, macaroni, garnalen en tonijn in een gerecht worden gepresenteerd.
Lees verder>

Zalm met risotto


Dit heerlijk Italiaans gerecht zet je binnen 30 minuten op tafel!

blogEntryTopper Lees verder>

Linguine met brocolli, zalm en rucola


Linguine is een bredere variant van de spaghetti en komt oorspronkelijk uit Genua. Omdat linguine breder is, is de kooktijd wat langer dan spaghetti. Mocht je geen linguine hebben, dan zou ik zeggen: gebruik spaghetti!

blogEntryTopper Lees verder>

AardPreiBloem-soep

AardPreiBloem-soep
Alles zit er in: aardappel, bloemkool & prei, zalm. Wat je noemt een echt volwaardige maaltijdsoep! Lees verder>

Kokoscurry met rijst

Zelfs de kinderen vinden dit lekker!

blogEntryTopper Lees verder>

Couscous met rivierkreeftjes

Een makkelijke complete couscous.

blogEntryTopper Lees verder>

Risotto met zeevruchten en bleekselderij

Een andere risotto variatie. Deze keer met vis.

blogEntryTopper Lees verder>

Paella met kip en garnalen

Deze paella is even wat anders dan „de standaard Paella”. Probeer eens uit!

blogEntryTopper Lees verder>

Spaghetti Puttanesca

Spaghetti Puttanesca van Jamie Oliver.

blogEntryTopper Lees verder>