Rode Kool Stamppot met wortel

Rode_Kool_met_worteltjes
Lekker op een herfst-avond! Lees verder>

Kikkererwtenstoof

Kikkererwtenstoof
Makkelijk en lekker. En binnen 3 kwartier op tafel! Lees verder>

Snelle Rendang

snelle_rendang
Dit doet ons terug verlangen naar Indonesische: snelle rendang.
Eet smakelijk! Lees verder>

Curry Madras

Curry_Madras
Toe aan een beetje pit? Neem deze lekkere curry madras! Lees verder>

Rendang

Rendang
Dit snelle gerecht doet je weer even terug denken aan Indonesië met deze verse kruidenmix Rendang. Lees verder>

Spinazie stamppot met schelvis

SpinazieStamppot
De combinatie van deze spinazie-stamppot met het schelvis-haasje is er om je vingers bij op te eten! Lees verder>

Broccoli Stamppot

Broccoli Stamppot
Stamp je broccoli eens! Lees verder>

Risotto Rookworst

Risotto-Rookworst
Een lekkere winterkost waarin de verschillende smaken elkaar ontmoeten in dit gerecht. Heb geduld met de risotto, het heeft even de tijd nodig om te maken, maar daarna heb je een heerlijk gerecht op tafel! Lees verder>

Boerenkool Pompoencurry

Boerenkool-Pompoencurry
Varieer eens met boerenkool! Deze milde curry met pompoen smaakt heerlijk! Lees verder>

Laagjessalade

Laagjessalade
Een frisse, ietwat zure salade. Lees verder>

Peen & Uientaartje

Peen-en-Uientaartje
Hutspot op een Oosterlijke wijze geserveerd! Lees verder>

Rode kool met noedels en rundvleesreepjes

RodekoolNoedels
Door de rode kool in hele dunne reepjes te snijden, krijg je hetzelfde effect als de noedels in dit gerecht. En door het geheel kort, maar heet te wokken, blijven alle vitamines behouden. Lees verder>

Zuurkool met shoarma en gegrilde paprika

Zuurkool_Shoarma
Deze keer geen klassieke zuurkoolschotel, maar eens wat anders. Zuurkool met gegrilde paprika en shoarma uit de oven. Om je vingers bij op te eten, zo lekker! Lees verder>

Thaise Wokgroenten met bloemkoolrijst

Thaise_wokgroenten
Een extra portie groeten is nooit weg. Door de bloemkoolrijst krijg je voldoende groenten binnen met dit gerecht! Lees verder>

Gehaktballetjes in biersaus

Gehaktballetjes
Hollandse gehaktballetjes in lekkere kleverige bier-appelstroopsaus. Heb jij ze al geprobeerd? Lees verder>

Risotto Boerenkool

Risotto_Boerenkool
Italië ontmoet Nederland: risotto met boerenkool. Je denkt in eerste instantie waarschijnlijk: vreemde combinatie. Maar als je dit eenmaal geproefd hebt, denk je vast: dat ga ik vaker maken! Lees verder>

Kerrie-spruitjes

Kerriespruitjes
Spruitjes op verassende wijze eens anders. Lekker met zilvervliesrijst! Lees verder>

Courgetti

Courgetti
Deze heerlijke courgette-pasta kan zonder pasta gegeten worden. Wij hebben er voor de volledigheid wel wat pasta aan toegevoegd, samen met Italiaanse gehaktballetjes.
Lees verder>

Boerenkoolquiche

Boerenkoolquiche
Deze heerlijke boerenkoolquiche maak je binnen een kwartier. Daarna nog 30 minuten in de oven en je quiche is gereed!
Lees verder>

Zuurkool met Stoofpeertjes

Zuurkool met stoofpeertjes
Deze combinatie van zoet en zuur is echt heerlijk! Weer eens wat anders zou ik zeggen!
Lees verder>

Paprikachutney

Paprikachutney
Deze heerlijke chutney smaakt heerlijk bij een biefstuk, goed stuk entrecote of een lekker kaasplankje. Lees verder>

Surinaamse Mangochutney

Mango_Chutney
Deze variant van de mango chutney is veel scherper dan de vorige, maar o zo lekker bij kip en rijstgerechten! Lees verder>

Mangochutney

Mangochutney
Eenmaal deze zoete en tegelijkertijd wat pittige mangochutney gegeten en je wil niks anders meer bij je maaltijd kip of vis!
Lees verder>

Surinaamse Piccalilly a la Nen

Surinaamse Picallilly
Heerlijk bij kaas, kip en diverse vleesgerechten. Je zult er dol op raken Maar doe ook eens een schep in de boerenkoolstamppot, je gerecht zal er een boost van krijgen! Lees verder>

Ratatouille

Ratatouille
Een klassiek Frans groente stoofgerecht die je zo op tafel zet! Lees verder>

Kip Rabarber


blogEntryTopper
Het is er weer de tijd voor: verse rabarber! Lekker met kip in een krokant jasje.
Lees verder>

Broccoli Quiche

blogEntryTopper
Deze broccolli-quiche is zo heerlijk met deze verrukkelijke avocade-salade!
Lees verder>

Oosterse Hutspot


Het is er weer tijd voor! Maar deze keer niet op z’n Hollands, maar met een Oosters tintje. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Lekker met Oosterse Speklapjes. Eet smakelijk!

blogEntryTopper
Lees verder>

Gegrilde Groenten


Lekker bij pappardelle met stracatto.

blogEntryTopper Lees verder>

Stamppot Witlof

Een makkelijk gerecht, net even anders…

blogEntryTopper Lees verder>

Spruitjes

Wie lust ze niet? Ik in ieder geval tot voor kort niet graag, maar met dit recept zal je versteld staan. Echt om toch eens een keer uit te proberen! Zorg er in ieder geval voor dat je de spruitjes niet „kapot kookt” zoals vroeger vaak gedaan werd. Niet voor niets dat wij ze thuis vroeger „snottenballen” noemde… Zonde van deze mooie groenten.

blogEntryTopper Lees verder>