Witte asperges met tomaat

Witte_asperges_met_tomaat
Je kunt de asperges klassiek met ham en een gekookt eitje eten. Wij eten 'm deze keer anders met tomaat als ovenschotel. Smullen!
Ingrediënten
  • 1 zak Maggi Saus voor Asperges
  • 600 gram witte asperges
  • 3 eieren
  • 100 milliliter creme fraiche
  • 3 tomaten
  • 2 eetelepels zonnebloemolie
  • 25 gram boer
  • 1 eetlepel peterselie

Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180˚C;
  2. Kook de asperges voor 10 minuten en bereid ondertussen de saus volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking;
  3. Giet de aardappelen af en stamp deze met een klontje boter en wat melk tot een puree;
  4. Schep en verdeel de aardappelpuree over de ovenschaal;
  5. Klop de eieren met de creme fraiche los en schep de asperge-saus er door heen;
  6. Verdeel de asperges over de puree;
  7. Verdeel de tomatenblokjes over de asperges en giet de asperge-saus erover;
  8. Verwarm het gerecht voor 30 minuten in de oven;
  9. Bestrooi het gerecht met de peterselie.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver