Rendang

Rendang
Dit snelle gerecht doet je weer even terug denken aan Indonesië met deze verse kruidenmix Rendang. Lees verder>

Risotto Rookworst

Risotto-Rookworst
Een lekkere winterkost waarin de verschillende smaken elkaar ontmoeten in dit gerecht. Heb geduld met de risotto, het heeft even de tijd nodig om te maken, maar daarna heb je een heerlijk gerecht op tafel! Lees verder>

Peen & Uientaartje

Peen-en-Uientaartje
Hutspot op een Oosterlijke wijze geserveerd! Lees verder>

Rode kool met noedels en rundvleesreepjes

RodekoolNoedels
Door de rode kool in hele dunne reepjes te snijden, krijg je hetzelfde effect als de noedels in dit gerecht. En door het geheel kort, maar heet te wokken, blijven alle vitamines behouden. Lees verder>

Sate Gehaktballen

Sate-Gehaktballen
Gehaktballetjes met satesaus voor bij de borrel. Lees verder>

Zuurkool met shoarma en gegrilde paprika

Zuurkool_Shoarma
Deze keer geen klassieke zuurkoolschotel, maar eens wat anders. Zuurkool met gegrilde paprika en shoarma uit de oven. Om je vingers bij op te eten, zo lekker! Lees verder>

Lamskoteletten met cocktail­uitjes-jus, pompoenpuree en geroosterde spruiten


Lamskotelet Lees verder>

Soep met droge worst

jSoep
Een heerlijk, gevulde soep die als maaltijdsoep kan dienen. Met heerlijke metworst uit Groningen. Lees verder>

Spaghetti met gehakt en bacon

SpaghettiGehaktBacon
We blijven nog even in de Italiaanse sferen. Niet al te ingewikkeld, maar net zo smaakvol als het vorige gerecht! Lees verder>

Gehaktballetjes in biersaus

Gehaktballetjes
Hollandse gehaktballetjes in lekkere kleverige bier-appelstroopsaus. Heb jij ze al geprobeerd? Lees verder>

Risotto Boerenkool

Risotto_Boerenkool
Italië ontmoet Nederland: risotto met boerenkool. Je denkt in eerste instantie waarschijnlijk: vreemde combinatie. Maar als je dit eenmaal geproefd hebt, denk je vast: dat ga ik vaker maken! Lees verder>

Boerenkoolquiche

Boerenkoolquiche
Deze heerlijke boerenkoolquiche maak je binnen een kwartier. Daarna nog 30 minuten in de oven en je quiche is gereed!
Lees verder>

Spaghetti Pesto

Spaghetti_Pesto
Dat een goeie spaghetti helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst wel dit recept. En als je het ook nog eens goed plant allemaal, staat het allemaal binnen 15 minuten op tafel! Lees verder>

Cannelloni met spinazie en kip

cannelloni
Een makkelijke maaltijd waarvan je wellicht niet veel voor in huis hoeft te halen, omdat je het al in huis hebt! Een volledige maaltijd en niet eens zo duur. Lees verder>

Andijvie Tortilla's

blogEntryTopper
Een variatiegerecht. In plaats van stamppot rauwe andijvie, deze keer tortilla’s gevuld met rauwe andijvie. Ik weet zeker dat je er minimaal 2 stuks van op kunt!
Lees verder>

Glutenvrije clubsandwich

blogEntryTopper
Een super lekkere clubsandwich en deze is nog glutenvrij ook! Als je deze op hebt, heb je wel even genoeg om de middag door te komen.

Let op: dit gerecht is voor 2 personen!
Lees verder>

Aardappel/andijvieschotel


Variatie genoeg met dit gerecht. En makkelijk klaar te maken!

blogEntryTopper Lees verder>

Pompoenstoof


Heerlijk pompoen gerecht in combinatie met chorizo en linzen. Durf te variëren!


blogEntryTopper Lees verder>

Boeuf Bourguignon


Met de herfstdagen voor de deur, is dit een heerlijk recept om te genieten. Alleen al die geur in huis!

blogEntryTopper Lees verder>

Shirazi-salade


Wat kan simpel toch lekker zijn. Door de „Ras El Hanout”-kruiden, waan je je direct in Oosterse sferen. Heb je geen „Ras El Hanout”-kruiden in huis? Hier vind je het recept.

blogEntryTopper Lees verder>

Courgettestampot met chorizo


Een nieuwe variatie op de bekende stamppotten!

blogEntryTopper Lees verder>

Spaghetti Bolognese, maar dan anders


Een heerlijke Spaghetti Bolognese, maar dan een keer anders. Probeer nu!

blogEntryTopper Lees verder>

Moussaka op Marokaanse wijze


Moussaka, deze keer niet volgens Griekse wijze, maar op de Marokaanse. Eet smakelijk!

blogEntryTopper Lees verder>

Mezzi Rigatoni Broccoli


Pasta met een bite!

blogEntryTopper Lees verder>

Franse pasta


Macaroni op z’n Frans!

blogEntryTopper Lees verder>

Hoisinbiefstuk uit de wok


Nog een gerecht uit de Aziatische keuken, deze keer met biefstuk. Mocht je geen goede hoisinsaus in huis hebben, koop bij de toko een goede kwaliteit Hoisinsaus, want het verschil proef je!

Kijk eens op de pagina
Ingrediënten voor uitleg over de verschillende producten en ingrediënten.

blogEntryTopper Lees verder>

Ketjap-Sesamkip met mihoen


Met dit simpele, maar smaakvolle gerecht kan je snel iets lekkers op tafel zetten!

blogEntryTopper Lees verder>

Pappardelle con zucchine e tritato al limone


Italiaans, het blijft lekker!

blogEntryTopper Lees verder>

Indiase kipburger


Heb je een keer zin in wat anders dan de standaard hamburger? Probeer dan eens een eigen gemaakte kipburger! De kruiden maken het helemaal kompleet!

blogEntryTopper Lees verder>

CourgettePastaschotel


Een makkelijk gerecht dit keer, met boordevol groenten.

blogEntryTopper Lees verder>

Spaghetti met salami, venkel en tomaten

Vergis je niet, wat een machtig gerecht. Maar o zo smaakvol! Het is heel goed te combineren met een venkel-radijs salade.

Lekker met een goed, stevig glas rode wijn!

blogEntryTopper Lees verder>

Gevulde Varkensrollade

Eindelijk eens een heerlijke, malse rollade. Neem er gerust de tijd voor!

blogEntryTopper Lees verder>

Quiche met waterkers, tuinerwten en ham


We blijven nog even in de hartige taarten. Lekker met een walnootsalade!

blogEntryTopper Lees verder>

Quiche Lorraine met spek, ham en bosuitjes


Een lekkere complete quiche om het voorjaar alvast te vieren!

blogEntryTopper Lees verder>

Mexicaanse Bonenschotel


Tijd voor een Mexiaanse schotel! En mocht je geen oven hebben, geen nood. In een goede braadpan met deksel erop gaat ook heel goed!

blogEntryTopper Lees verder>

Bonenchili met kip


Geen standaard „chili con carne”-gerecht, maar eentje die gemaakt wordt met verschillende soorten bonen en kip. Eet smakelijk!

blogEntryTopper Lees verder>

Ovenschotel boerenkool


Boerenkool met tuinerwten. Weer eens wat anders!

blogEntryTopper Lees verder>

Pilav met gehakt, spinazie en rozijnen


Een gezonde maaltijd met verse spinazie.

blogEntryTopper Lees verder>

Tajine rundvlees met aardappelen en kikkererwten


Zo lekker dit gerecht. Je eet je vingers er haast bij op! Mocht je nu geen tajine in huis hebben, in een braadpan gaat het bereiden ook heel goed.

blogEntryTopper Lees verder>

Oosterse Speklapjes


Lekker bij Oosterse Hutspot!

blogEntryTopper Lees verder>

Pap­par­del­le Stra­cot­to


Een echt italiaans recept. Ik maak het recept met sucadelappen, maar met riblappen kan ook.

blogEntryTopper Lees verder>

Alpen Magroni

Een zwitsers gerecht met zowel aardappel als pasta.

blogEntryTopper Lees verder>

Stamppot Witlof

Een makkelijk gerecht, net even anders…

blogEntryTopper Lees verder>

Sucadelappen met appelstroop

Zoals wel vaker gezegd: hoe langer je dit gerecht laat stoven, hoe lekkerder! Een dag van tevoren maken, kan heel goed!

blogEntryTopper Lees verder>

Ovenrisotto met spek en prei

Een lekkere smeuïge risotto. Hij moet even in de oven, maar het makkelijke aan dit recept is dat je het grootste gedeelte van de tijd er geen omkijken naar hebt.

blogEntryTopper Lees verder>

Nasi a la Nen

*Een super smakelijke nasi. Met dank aan Nen!

blogEntryTopper Lees verder>

Gehakt Hachee

Een heerlijke hachee, maar deze keer met gehakt! Probeer eens uit zou ik zeggen.

blogEntryTopper Lees verder>

Pittige Uientaart

Deze taart smaakt superlekker bij een salade van kropsla met yoghurtdressing.

blogEntryTopper Lees verder>