Franse pasta


Macaroni op z’n Frans!

blogEntryTopper
Ingrediënten
  • 300 gram macaroni
  • 1 ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 courgette
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 schaaltje Provencaals gekruide runderreepjes (ongeveer 300 gram)
  • 1 blik gepelde tomaten (400 gram)
  • 50 gram zwarte olijven

Bereiding
  1. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing;
  2. Pel en snipper de ui. Maak vervolgens de bleekselderij en courgette schoon en snij deze in stukjes;
  3. Fruit in een pan de ui en bleekselderij voor ongeveer 3 minuten in de olijfolie;
  4. Voeg de rundvleesreepjes toe en laat deze voor 5 minuten meebakken;
  5. Voeg vervolgens de courgette toe en laat deze ongeveer 3 minuten meebakken;
  6. Meng hierna de tomaten met het sap door het gerecht en laat dit aan de kook komen. Laat dit alles voor 5 minuten zachtjes pruttelen;
  7. Breng de saus op smaak met zout en peper;
  8. Spoel de macaroni onder lauw water af;
  9. Verdeel de macaroni over de borden en voeg per bord wat van het groentemengsel toe;
  10. Garneer het gerecht met de olijven.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver