Glutenvrije clubsandwich
10-03-14 08:59 Categorie: Lunchgerecht | Vlees
Een super lekkere clubsandwich en deze is nog glutenvrij ook! Als je deze op hebt, heb je wel even genoeg om de middag door te komen.
Let op: dit gerecht is voor 2 personen!
Ingrediënten
Bereiding
Eet smakelijk!
- 6 boterhammen (glutenvrij brood)
- 4 plakjes ontbijtspek
- 4 plakjes kipfilet
- glutenvrije mayonaise
- ijsbergsla
- pijnboompitten
- 1 tomaat
- komkommer
- 1 hardgekookt ei
Bereiding
- Rooster de boterhammen in een broodrooster;
- Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge koekenpan;
- Haal wat blaadjes sla van de krop ijsbergsla, was deze. Rol de blaadjes op en snij deze in reepjes;
- Kook een ei, hardgekookt;
- Snij de tomaat en een klein stukje komkommer in plakjes;
- Bak het ontbijtspek zachtjes in een koekenpan, knapperig;
- Besmeer 2 boterhammen aan 1 kant met mayonaise en bestrooi deze met de geroosterde pijnboompitten;
- Leg hierop een plakje kipfilet, wat sla en de ontbijtspek;
- Besmeer een tweede boterham aan beide zijden met mayonaise en leg deze op de belegde 1e boterham;
- Leg hierop een plakje kipfilet, de komkommerschijfjes, plakjes tomaat en plakjes ei;
- Bestrooi met wat fijngemalen verse peper en zout;
- Besmeer een 3e boterham aan 1 zijde met mayonaise en leg deze op de belegde boterhammen;
- Prik een sateprikker door de sandwich.
Eet smakelijk!