Glutenvrije clubsandwich

blogEntryTopper
Een super lekkere clubsandwich en deze is nog glutenvrij ook! Als je deze op hebt, heb je wel even genoeg om de middag door te komen.

Let op: dit gerecht is voor 2 personen!
Ingrediënten
  • 6 boterhammen (glutenvrij brood)
  • 4 plakjes ontbijtspek
  • 4 plakjes kipfilet
  • glutenvrije mayonaise
  • ijsbergsla
  • pijnboompitten
  • 1 tomaat
  • komkommer
  • 1 hardgekookt ei

Bereiding
  1. Rooster de boterhammen in een broodrooster;
  2. Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge koekenpan;
  3. Haal wat blaadjes sla van de krop ijsbergsla, was deze. Rol de blaadjes op en snij deze in reepjes;
  4. Kook een ei, hardgekookt;
  5. Snij de tomaat en een klein stukje komkommer in plakjes;
  6. Bak het ontbijtspek zachtjes in een koekenpan, knapperig;
  7. Besmeer 2 boterhammen aan 1 kant met mayonaise en bestrooi deze met de geroosterde pijnboompitten;
  8. Leg hierop een plakje kipfilet, wat sla en de ontbijtspek;
  9. Besmeer een tweede boterham aan beide zijden met mayonaise en leg deze op de belegde 1e boterham;
  10. Leg hierop een plakje kipfilet, de komkommerschijfjes, plakjes tomaat en plakjes ei;
  11. Bestrooi met wat fijngemalen verse peper en zout;
  12. Besmeer een 3e boterham aan 1 zijde met mayonaise en leg deze op de belegde boterhammen;
  13. Prik een sateprikker door de sandwich.

Eet smakelijk!
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver