Snelle Rendang
Dit doet ons terug verlangen naar Indonesische: snelle rendang.
Eet smakelijk!
Ingrediënten
Bereiding
Lekker met Indonesische kroepoek.
- 300 gram pandanrijst
- 400 ml kokosmelk
- 120 ml water
- 2 eetlepels olijfolie
- 350 gram runderreepjes
- 750 gram sperziebonen
- 320 gram Indonesische Rendangsaus
Bereiding
- Kook de pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik in plaats van water, 100 ml kokosmelk per persoon en voeg per persoon 30 ml water toe;
- Maak de sperziebonen schoon en halveer de boontjes;
- Verwarm de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes in 3 minuten bruin;
- Schenk de rendangsaus erbij en laat het geheel voor minimaal 5 minuten zachtjes doorkokend
- Kook ondertussen de sperzieboontjes in een pan met ruim water en zout in 5 minuten beetgaar;
- Verdeel de kokosrijst over de schaaltjes en serveerde rendang en sperzieboontjes erbij.
Lekker met Indonesische kroepoek.