Ketjap-Sesamkip met mihoen


Met dit simpele, maar smaakvolle gerecht kan je snel iets lekkers op tafel zetten!

blogEntryTopper
Ingrediënten
  • 350 gram kipfilet
  • 450 gram sperzieboontjes (diepvries)
  • 2 uien
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 250 gram mihoen
  • 1 theelepel gember (fijngehakt)
  • 180 ml Ketjap-Sesam woksaus

  • Bereiding
    1. Snij de kipfilet in kleine blokjes, pel de uien en snipper deze fijn;
    2. Verhit in een wok de zonnebloemolie en bak de kipfilet hierin bruin;
    3. Bereid ondertussen de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing;
    4. Kook ondertussen de boontjes voor 6 minuten;
    5. Voeg de fijngesneden ui bij de kip en laat deze voor 4 minuten meebakken;
    6. Voeg de gember toe en bak deze 2 minuten mee;
    7. Voeg de woksaus en boontjes aan het kipmengsel toe en laat dit alles voor nog 1 minuut doorwarmen;
    8. Serveer de kip en groenten bij de mihoen.
    RapidWeaver Icon

    Made in RapidWeaver