Ketjap-Sesamkip met mihoen
Met dit simpele, maar smaakvolle gerecht kan je snel iets lekkers op tafel zetten!
Ingrediënten
350 gram kipfilet 450 gram sperzieboontjes (diepvries) 2 uien 2 eetlepels zonnebloemolie 250 gram mihoen 1 theelepel gember (fijngehakt) 180 ml Ketjap-Sesam woksaus
Bereiding
Bereiding
- Snij de kipfilet in kleine blokjes, pel de uien en snipper deze fijn;
- Verhit in een wok de zonnebloemolie en bak de kipfilet hierin bruin;
- Bereid ondertussen de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing;
- Kook ondertussen de boontjes voor 6 minuten;
- Voeg de fijngesneden ui bij de kip en laat deze voor 4 minuten meebakken;
- Voeg de gember toe en bak deze 2 minuten mee;
- Voeg de woksaus en boontjes aan het kipmengsel toe en laat dit alles voor nog 1 minuut doorwarmen;
- Serveer de kip en groenten bij de mihoen.