Mezzi Rigatoni Broccoli


Pasta met een bite!

blogEntryTopper
Ingrediënten
  • 500 gram broccoli (in kleine roosjes)
  • 300 gram Mezzi Rigatoni (pasta)
  • 1 rode peper
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
  • 4 ansjovisfilets in olijfolie
  • 100 gram Pecorino Romano (geraspt)
  • 12 plakjes ontbijtspek

Bereiding
  1. Bak de ontbijtspek met een klein beetje olijfolie uit;
  2. Kook de pasta beetgaar (zie de aanwijzingen op de verpakking);
  3. Kook ondertussen de broccoli in 3 minuten beetgaar. Giet af in een vergiet;
  4. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in smalle reepjes;
  5. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit voor 2 minuten de rode peper en knoflook op een laag vuur;
  6. Voeg de broccoli en ansjovis toe en bak deze voor 1 minuut mee;
  7. Giet de pasta af en verdeel het broccoli-mengsel erover. Bestrooi met de geraspte kaas.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver