Gehakt Hachee

Een heerlijke hachee, maar deze keer met gehakt! Probeer eens uit zou ik zeggen.

blogEntryTopper
Ingrediënten
  • 300 g rundergehakt
  • 4 uien, in halve ringen
  • 1 blikje tomatenpuree (140 g)
  • 1 bakje champignons (250 g), in kwarten
  • 3 kruidnagels
  • 1 el azijn
  • 1 runderbouillontablet
  • 300 g zilvervliesrijst


Bereiding
  1. Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag en bak het gehakt in 5 min. rul. Voeg de uien toe en bak 5 min. mee.
  2. Voeg de tomatenpuree, champignons, kruidnagels, azijn, het bouillon­tablet en 300 ml water toe. Roer door, breng aan de kook en zet het vuur laag. Laat 15 min. op laag vuur zachtjes koken.
  3. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Serveer de rijst met de gehakthachee. Lekker met sperziebonen.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver