Curry Madras

Curry_Madras
Toe aan een beetje pit? Neem deze lekkere curry madras!
Ingrediënten
  • Zonnebloemolie
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 rode paprika
  • 2 grote vleestomaten
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 1 limoen
  • 165 gram curry madras paste
  • 200 ml kokosmelk


Bereiding
  • Maak de groenten schoon en snij deze in grove stukken;
  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking;
  • Verhit in een ruime hapjespan de zonnebloemolie en bak hierin de kipfilet rondom bruin;
  • Voeg de ui toe en bak deze voor 2 minuten mee;
  • Voeg de groenten toe en bak deze voor 4 minuten mee;
  • Voeg vervolgens de paste toe en roerbak het geheel even door;
  • Voeg vervolgens de kokosmelk en de limoensap toe;
  • Serveer met de rijst.