Thaise Wokgroenten met bloemkoolrijst

Thaise_wokgroenten
Een extra portie groeten is nooit weg. Door de bloemkoolrijst krijg je voldoende groenten binnen met dit gerecht!
Ingrediënten
  • 4 eieren
  • 3 eetlepels sesamolie
  • 800 gram Thaise wokgroente
  • 70 gram gele curry kruidenpasta
  • 400 ml kokosmelk
  • 800 gram bloemkoolrijst

Bereiding
  1. Leg de eieren in koud water, breng het water aan de kook en kook de eieren hierin voor 8 minuten hard. Laat hierna de eieren schrikken in koud water, pel deze nadat ze wat afgekoeld zijn en halveer deze in de lengte;
  2. Verhit ondertussen anderhalve lepel sesamolie in een wok en roerbak de wokgroente voor ongeveer 4 minuten. Voeg hierna de gele curry en de kokosmelk toe en verwarm de groente hierin voor 3 minuten. Breng eventueel op smaak met wat peper en/of zout;
  3. Verhit ondertussen in een andere (hapjes)pan de resterende sesamolie en roerbak hierin de bloemkoolrijst voor 4 minuten. Breng deze eventueel op smaak met wat zout;
  4. Verdeel de bloemkoolrijst, wokgroenten en de eieren over diepe schaaltjes en serveer. Eet smakelijk!
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver