Kabeljauwstoof

Kabeljauwstoof
Smakelijk en ook nog eens snel op tafel!
Ingrediënten
  • 550 gram kabeljauwfilet
  • 80 gram Italiaanse roerbakgroenten
  • 690 gram Passata Basilico
  • 125 gram mozzarella
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie

Bereiding
  1. Verhit in een grote wok de olijfolie en roerbak hierin de groeten voor 5 minuten op een hoog vuur;
  2. Snij de knoflook fijn en voeg deze toe aan de groenten;
  3. Schenk de Passata erbij, breng op smaak met peper en wat zout;
  4. Snij ondertussen de kabeljauw in stukken van ongeveer 4 centimeter, voeg deze aan de saus toe, draai het vuur wat lager en stoof het geheel voor ongeveer 5 minuten met de deksel op de pan;
  5. Snij de mozzarella in stukken en roer deze door de stoof. Laat dit smelten met de deksel op de pan;
  6. Verdeel de kabeljauwstoof over diepe kommen, bestrooi met nog wat peper en (verse) dille.