Kabeljauwstoof
Smakelijk en ook nog eens snel op tafel!
Ingrediënten
Bereiding
- 550 gram kabeljauwfilet
- 80 gram Italiaanse roerbakgroenten
- 690 gram Passata Basilico
- 125 gram mozzarella
- 3 teentjes knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
Bereiding
- Verhit in een grote wok de olijfolie en roerbak hierin de groeten voor 5 minuten op een hoog vuur;
- Snij de knoflook fijn en voeg deze toe aan de groenten;
- Schenk de Passata erbij, breng op smaak met peper en wat zout;
- Snij ondertussen de kabeljauw in stukken van ongeveer 4 centimeter, voeg deze aan de saus toe, draai het vuur wat lager en stoof het geheel voor ongeveer 5 minuten met de deksel op de pan;
- Snij de mozzarella in stukken en roer deze door de stoof. Laat dit smelten met de deksel op de pan;
- Verdeel de kabeljauwstoof over diepe kommen, bestrooi met nog wat peper en (verse) dille.