Baileys Toetje

Baileys Toetje
Een lekker dessert om zelf en gemakkelijk van tevoren te maken.

Ingrediënten

  • 80 milliliter Baileys (koud)
  • 110 gram chocolade (donker)
  • 15 Oreo's
  • 480 milliliter slagroom (koud)
  • 120 mililiter melk
  • 30 gram poedersuiker

Bereiding
  1. Verwarm de melk in een ruime steelpan. Doe hier de chocolade in stukken bij en laat het geheel smelten;
  2. Doe de Oreo's in een blender en maal het geheel fijn;
  3. Meng in een ruime kom de slagroom, poedersuiker en de Baileys totdat de slagroom goed dik is geworden;
  4. Meng de helft van de slagroom in een aparte kom en mix hierin de gesmolten chocolade (zachtjes, anders sla je de slagroom "stuk");
  5. Vul de glazen met een laag gesmolten chocolade-slagroom, dan een laag Baileys-slagroom, daarna een laag met verkruimelde Oreo's. Herhaal dit nogmaals en top het geheel af met wat verkruimelde Oreo's.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver