Curry Madras

Curry_Madras
Deze Curry Madras is heel gemakkelijk binnen een half uurtje op tafel te zetten. En o zo lekker!
Ingrediënten
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 2 tomaten
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 rode peper
  • 1 limoen
  • 300 gram kipfilets
  • 300 gram basmati-rijst
  • 165 gram Curry Madras Kruidenpasta
  • 200 milliliter kokosmelk
  • zonnebloemolie

Bereiding
  1. Pel en snipper de ui. Snij de paprika en tomaten in blokjes en snij de bloemkool in roosjes;
  2. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en hak de peper fijn. Pers de limoen;
  3. Snij de kipfilet in blokjes;
  4. Verhit in een ruime wok de zonnebloemolie en bak hierin de blokjes kipfilet rondom bruin;
  5. Voeg vervolgens de uit toe en bak deze voor 2 minuten mee;
  6. Voeg de groenten toe en roerbak het geheel voor 4 minuten op een hoge temperatuur;
  7. Hierna bak je de currypasta voor een 2-tal minuten op een middelhoog vuur mee.
  8. Voeg vervolgens de kokosmelk toe, breng het aan de kook en stoof het geheel op een lage temperatuur met de deksel op de pan voor 10 minuten, gaar;
  9. Kook ondertussen de rijst gaar;
  10. Serveer de curry met de rijst en voeg hieraan eventueel wat limoensap.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver