Curry Pompoenstoof

Pompoenstoof
Dit gerecht zit boordevol met groeten en de currypasta geeft er direct een heerlijke, maar milde smaak aan!
Ingrediënten
  • 300 gram kipfilet (in reepjes)
  • 300 gram worteltjes
  • 400 gram prei
  • 480 milliliter pompoen groentesaus
  • 200 milliliter kokosmelk
  • 3 eetlepels curry pasta (Patak's)
  • 1 teen knoflook
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 naan-broden

Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 C;
  2. Schrap de worteltjes en snij deze in dunne plakjes;
  3. Was de prei en snij deze in dunne plakjes;
  4. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de kipreepjes en currypasta voor ongeveer 3 minuten op hoog vuur. Knijp de knoflook hierboven uit;
  5. Voeg de worteltjes, prei, pompoensaus en kokosmelk toe en breng het aan de kook. Laat vervolgens dit alles voor ongeveer 8 minuten op een laag vuur met een deksel op de pan sudderen. Breng eventueel op smaak met peper en/of zout;
  6. Verwarm ondertussen het naan-brood in de oven;
  7. Schep de curry in diepe borden en serveer met het brood.

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver