Curry Pompoenstoof
Dit gerecht zit boordevol met groeten en de currypasta geeft er direct een heerlijke, maar milde smaak aan!
Ingrediënten
Bereiding
- 300 gram kipfilet (in reepjes)
- 300 gram worteltjes
- 400 gram prei
- 480 milliliter pompoen groentesaus
- 200 milliliter kokosmelk
- 3 eetlepels curry pasta (Patak's)
- 1 teen knoflook
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 2 naan-broden
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 C;
- Schrap de worteltjes en snij deze in dunne plakjes;
- Was de prei en snij deze in dunne plakjes;
- Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de kipreepjes en currypasta voor ongeveer 3 minuten op hoog vuur. Knijp de knoflook hierboven uit;
- Voeg de worteltjes, prei, pompoensaus en kokosmelk toe en breng het aan de kook. Laat vervolgens dit alles voor ongeveer 8 minuten op een laag vuur met een deksel op de pan sudderen. Breng eventueel op smaak met peper en/of zout;
- Verwarm ondertussen het naan-brood in de oven;
- Schep de curry in diepe borden en serveer met het brood.