Fusilli met kikkererwten en spinazie
Heerlijke verse spinazie gecombineerd met kikkererwten. Je mist het vlees niet eens! Wij hebben dit recept geprobeerd met glutenvrije fusilli en eerlijk is eerlijk: dat smaakte prima!
Ingrediënten
Bereiding
- 200 gram fusilli
- 300 gram spinazie
- 1 blik tomatenblokjes
- 400 gram kikkerwten
- 250 gram mozzarella
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
Bereiding
- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking;
- Snipper de knoflook en snij de uien in halve ringen;
- Laat de kikkererwten uitlekken in een zeef of vergiet;
- Verhit de olijfolie in een wok en fruit hier de knoflook en uien in voor 3 minuten;
- Voeg vervolgens de helft van de spinazie toe en roerbak totdat deze geslonken is;
- Voeg de tomatenblokjes en kikkererwten toe en breng al roerend aan de kook;
- Giet de fusilli af en voeg deze toe aan de spinazie;
- Neem de wok van het vuur en schep de rest van de spinazie erdoor;
- Breek de mozzarella in stukjes en strooi deze over het gerecht.