Fu­sil­li met kik­ker­erw­ten en spi­na­zie

blogEntryTopper
Heerlijke verse spinazie gecombineerd met kikkererwten. Je mist het vlees niet eens! Wij hebben dit recept geprobeerd met glutenvrije fusilli en eerlijk is eerlijk: dat smaakte prima!
Ingrediënten
  • 200 gram fusilli
  • 300 gram spinazie
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 400 gram kikkerwten
  • 250 gram mozzarella
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie

Bereiding
  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking;
  2. Snipper de knoflook en snij de uien in halve ringen;
  3. Laat de kikkererwten uitlekken in een zeef of vergiet;
  4. Verhit de olijfolie in een wok en fruit hier de knoflook en uien in voor 3 minuten;
  5. Voeg vervolgens de helft van de spinazie toe en roerbak totdat deze geslonken is;
  6. Voeg de tomatenblokjes en kikkererwten toe en breng al roerend aan de kook;
  7. Giet de fusilli af en voeg deze toe aan de spinazie;
  8. Neem de wok van het vuur en schep de rest van de spinazie erdoor;
  9. Breek de mozzarella in stukjes en strooi deze over het gerecht.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver