Polpette di Pollo al Sugo
Lekker die spaghetti met kip-balletjes en Parmezaanse kaas!
Ingrediënten
- 4 braadworsten (kip)
- 2 bosjes basilicum
- 500 gram gezeefde tomaten met basilicum
- 300 gram spaghetti (volkoren)
- 150 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
- 4 eetlepels olijfolie
- Snij de kipbraadworsten open, haal het vlees eruit en meng dit met de helft van de basilicum en de helft van de Parmezaanse kaas;
- Maak de handen vochtig en draai balletjes van het gehaktmengsel;
- Verhit olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de balletjes rondom bruin;
- Voeg de gezeefde tomaten toe aan de balletjes en breng eventueel op smaak met zout en peper. Laat het geheel voor ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen;
- Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking;
- Serveer de spaghetti met de gehaktballetjes. Garneer het gerecht met basilicum en de Parmezaanse kaas.
Maak dit gerecht compleet met een lekkere salade!