Polpette di Pollo al Sugo

Polpette_di_Pollo_al_Sugo
Lekker die spaghetti met kip-balletjes en Parmezaanse kaas!

Ingrediënten

Bereiding
  1. Snij de kipbraadworsten open, haal het vlees eruit en meng dit met de helft van de basilicum en de helft van de Parmezaanse kaas;
  2. Maak de handen vochtig en draai balletjes van het gehaktmengsel;
  3. Verhit olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de balletjes rondom bruin;
  4. Voeg de gezeefde tomaten toe aan de balletjes en breng eventueel op smaak met zout en peper. Laat het geheel voor ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen;
  5. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking;
  6. Serveer de spaghetti met de gehaktballetjes. Garneer het gerecht met basilicum en de Parmezaanse kaas.

Maak dit gerecht compleet met een lekkere salade!

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver