Pompoen Tortelloni

Pompoen-Tortelloni
Deze tortelloni gevuld met pompoen smaakt heerlijk met een paddestoelen-melange en gorgonzola. En binnen een kwartier op tafel!
Ingrediënten
  • 250 gram pompoen tortelloni
  • 40 gram rucola
  • 50 gram Gorgonzola
  • 200 gram Paddestoelen-melange
  • Olijfolie
  • Zwarte peper

Bereiding
  • Kook het water met wat zout;
  • Snij de paddestoelen-melange in grove stukken;
  • Verhit in een koekenpan wat olijfolie en bak hierin de paddestoelen-melange voor 7 minuten op een middelmatig vuur;
  • Kook ondertussen de tortelloni in 6 minuten gaar. Roer tussentijds;
  • Verdeel wat rucola in de schaaltjes;
  • Giet de tortelloni af en verdeel over de schaaltjes met rucola;
  • Verdeel de paddestoelen-melange over de schaaltjes met de gorgonzola;
  • Besprenkel het geheel met wat olijfolie en peper.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver