Pompoen Tortelloni
Deze tortelloni gevuld met pompoen smaakt heerlijk met een paddestoelen-melange en gorgonzola. En binnen een kwartier op tafel!
Ingrediënten
Bereiding
- 250 gram pompoen tortelloni
- 40 gram rucola
- 50 gram Gorgonzola
- 200 gram Paddestoelen-melange
- Olijfolie
- Zwarte peper
Bereiding
- Kook het water met wat zout;
- Snij de paddestoelen-melange in grove stukken;
- Verhit in een koekenpan wat olijfolie en bak hierin de paddestoelen-melange voor 7 minuten op een middelmatig vuur;
- Kook ondertussen de tortelloni in 6 minuten gaar. Roer tussentijds;
- Verdeel wat rucola in de schaaltjes;
- Giet de tortelloni af en verdeel over de schaaltjes met rucola;
- Verdeel de paddestoelen-melange over de schaaltjes met de gorgonzola;
- Besprenkel het geheel met wat olijfolie en peper.