Spaghetti Kip
Deze groentesaus zorgt ervoor dat je deze keer wel aan je portie groenten toekomt. En weer eens wat anders dan een standaard pasta-saus.
Ingrediënten
Bereiding
- 300 gram spaghetti
- 350 gram kipfilet (in reepjes)
- 300 gram kastanje champignons
- 250 gram rode ui
- 150 gram bosui
- 100 gram beukenzwam
- 1 fles AH Basis groentesaus (gegrilde groenten)
Bereiding
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking;
- Snij ondertussen de kipfilet in smalle reepjes;
- Maak de champignons schoon en snij deze in plakken, snij de rode ui in halve ringen en de bosui in kleine ringetjes;
- Verhit een braadpan met wat boter en bak hierin de kipfilet bruin;
- Voeg de groenten toe en schep dit voor een aantal minuten om. Voeg vervolgens de groentesaus toe en laat dit geheel een aantal minuten good heet worden;
- Giet de spaghetti af en verdeel dit over de borden. Verdeel hierover het kip-groentemengsel en serveer.